Over ons

Kennismaken

Ger (1950) en Riny (1947) zijn beiden geboren in Zuid-Limburg.

Vanaf 1972 wonen we in Zeeuws-Vlaanderen. Alhoewel we allebei nog steeds een Limburgse tongval hebben wonen we inmiddels al langer in Zeeuws-Vlaanderen dan in Limburg.

Via Terneuzen en Philippine zijn we nu sinds 1998 gesetteld in Breskens.

Riny heeft jarenlang als verpleegkundige gewerkt. Na haar 60e jaar was ze heel blij dat ze haar schort aan de wilgen mocht hangen. Ger heeft eerst een carrière gehad als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, later werd hij directeur school voor verpleegkundigen en ziekenverzorgenden.  Na een leven lang werk en studie combineren heeft Ger op latere leeftijd (2003) zijn Master titel Information Manager behaald bij Tilburg University.Ger heeft in 2012 zijn actieve loopbaan afgerond.

Bij KISP in Gent (Belgie) volgde hij een cursus vakfotografie. Zijn trotse bezit is een Canon EOS D5 full-frame spiegelreflexcamera.

 We genieten elk jaar het meest van de zomervakantie, in de periode tot 2000 vooral in Frankrijk, de latere jaren is ons reisdoel Italie. Wij maken al ruim 10 jaar gebruik van de mogelijkheid voor huizenruilen. Dit biedt ons de mogelijkheid meerder keren per jaar op vakantie te gaan.

Zoon Bart (1976) is gehuwd met Keetie, zij wonen in Milton Keynes UK. Bart behaalde in 2010 zijn PhD (International Economics) in Maastricht. Bart is a Professor in learning Analytics at the Institute of Educational Technology at the Open University Milton Keynes UK. http://www.bartrienties.nl/

Dochter Marjolein (1980) is gehuwd met Robert Jan. Zij wonen in St. Michielsgestel. Marjolein heeft haar Masterstudie Psychologie / Onderwijskunde gedaan op de Maastricht University. Marjolein werkt als zzp-er.

Marjolein en Robert Jan hebben 4 kinderen. Bente(2009), Pepijn (2010), Floris (2013) en Carel (2019)

 

Huisdieren

April 2021 is de Friese Stabij Eva bij ons komen wonen.

 

We hebben ook nog een toom kippen