2020 Nederland – Soest 46

De corona uitbraak maart 2020 zet al onze huizenruil plannen op zijn kop. In mei zouden we een maand naar Sardinie gaan. Helaas Italië zit volledig op slot.

Juni 2020 gaan we naar Soest. Een prachtige rietgedekte villa midden in de bosrijke omgeving van de Utrechtse heuvelrug. Bij het huis is een uitgebreide groente en kruidentuin en een grote tuinkas. Meteen bedenk ik, dat er ook veel onderhoud is in zo’n tuin. De douche is een voorbeeld, zoals wij ook onze douche willen gaan verbouwen. In huis lopen ook nog 2 lieve katten, ze hebben elk een eigen dinertafel. De luxueus uitgevoerde keuken is een genot, maar een vuilnisbak die niet meer sluit, die zou ik al snel een schop geven.

Een bezoek aan Spakenburg is een verrassing, een leuke oude haven, met schitterende houten boten. Eemnes is een teleurstelling.

Laren heeft een mooie dorpskern, maar wel heel veel “koude kak”.

De mooie bossen vlakbij Soestdijk zijn een genot om een wandeling te kunnen maken. Ook schitterende zandduinen bij de Soesterduinen een streling voor het oog.

Een bezoekje met onze dochter en de kinderen aan het Ouwehands dierenpark is een prachtige activiteit om de vakantie af te sluiten.

Posted by Rienties

1 comment

Hallo Ger en Riny
Toch een leuke vakantie geweest hé prachtig huis .
En mooie omgeving zeg je ,en met Marjolein en de kleinkinderen.
Dat is natuurlijk altijd genieten,
Groetjes Ronny en Oda

Geef een reactie