2021 Belgie Voeren 50

Deze ruil met Renske en Wouter verliep helaas anders dan we hadden verwacht. Het was onze 50e huizenruil en zou daarom een feestelijk tintje krijgen. De aankomst in Voeren overtrof onze verwachtingen, wat een prachtig uitzicht. Het huis was heel vriendelijk en mooi ingericht met alle gemakken voorzien. In de serre konden we het prachtige landschap bewonderen, de overdrijvende wolken, en de voorbijrazende regenbuien. De andere (Belgische) omgeving, zo dicht bij de grens, gaf ons meteen een vakantiegevoel. Het huis met de vele kamers en onverwachte ruimtes gaf ons meteen al het gevoel, hier kunnen wij de jaarwisseling wel leuk vieren.
Helaas het liep anders. Op de ochtend van de 3e dag tijdens het uitlaten schrok onze hond Eva van een dichtbij staande ezel van de buren. Hierdoor kwam Ger te vallen en brak zijn enkel en onderbeen. Na de comotie met het vervoer per ambulance naar de eerste hulp van een ziekenhuis in de buurt van Luik kwam al snel de gedachten op, wat nu??
Na telefonisch overleg met Renske, wij wilden terug naar Nederland en de operatie in Nederland laten doen. De reactie van Renske was heel begripvol en fijn, zij konden ook nog naar familie in West Vlaanderen. Met goed teamwork kwam al vlot een logistiek proces op gang. Onze zoon Bart en dochter Marjolein waren al snel te plaatse om te helpen en ondersteuning te bieden. De spullen snel inpakken en voor zover dat mogelijk was, nog wat poetsen.
Terug in Nederland, is Ger geopereerd aan zijn enkel op oudejaarsdag en moet 6 weken stilzitten en mag niet lopen.
Zo’n onverwachte tegenvaller hoort ook bij huizenruil, maar Renske en Wouter nogmaals hartelijk dank, dat we deze oplossing konden realiseren. Wij komen graag nog eens terug naar jullie huis.

 

4 comments

Gelukkig dat het weer wat beter gaat Ger.
We houden contact.
Groetjes Oda en Ronny

Hallo Ger en Riny
Jullie avonturen weer gelezen deze keer was het een kort bezoekje.
Is goed dat jullie er zo luchtig mee om gaan
Kan inderdaad altijd gebeuren is pech hebben.
Ger heel veel beterschap gewenst .
Oda en Ronny

Hoi Oda en Ronny, het gaat gelukkig al weer een stuk beter met mijn enkel, op 9 februari moet ik opnieuw naar de orthopeed.
Hopenlijk mag het gips er dan vanaf

Groetjes Riny en Ger

Geef een reactie